Yayın tarihi 15 Ocak 2020

12.Sınıf Öğrencilerimiz Mezunlarımızla Bir Arada!

Buluşmalar

Sainte Pulchérie ailesi üyeleri geçtiğimiz hafta dayanışmanın çok güzel bir örneğini yaşadılar; üniversiteli mezunlarımız bilgi, tecrübe ve fikirlerini 12.sınıf öğrencilerimizle paylaşmak için okullarına geldiler.

Bu yıl 2.si gerçekleşen "Mezunlarımızla Buluşma Günü"nde halen üniversite eğitimini sürdüren mezunlarımızla son sınıf öğrencilerimiz bir araya geldi. Türkiye, Fransa, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Hollanda’da üniversite eğitimine devam eden yaklaşık 35 mezunumuz, kendilerine ayrılan salonlarda ülke, üniversite ve bölümleri hakkında bilgi edinmek isteyen öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Keyifli ve verimli geçen 2 saatin ardından, mezunlarımız kantinde öğretmenleri ile bir araya gelerek geleneksel Kralların Kurabiyesini tatma fırsatı buldular.

Öğrencilerimizin edindikleri izlenimlerin hazırlıklarına ve üniversite eğitiminin adaptasyon sürecine olmulu katkı yapacağını umuyoruz.

2019 Mezunlarımız Artık Üniversiteli!

Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Sonuçları

Fransa’daki Üniversitelere Kabuller