Yayın tarihi 10 Ocak 2020

Yarışmalar

“EN SAĞLAM ROBOT” ödülü - Ubtech Robotik Yarışması

Yapay zeka ve robotik ile insansı robotlar sektörünün en büyük markalarından biri olan Ubtech, ilk turnuvasını Türkiye’de (Ubtech Robotik Yarışması - URC) 7 Aralık 2019 tarihinde Arena Vodafone tarihinde düzenledi.
"SPARC" ekibimiz, Vodafone Park GameOn salonunda düzenlenen URC 2019 - Ubtech Robotik Yarışması turnuvası sırasında "EN SAĞLAM ROBOT" ödülünü kazandı.

Sainte Pulchérie’nin, lise eğitiminde ileri teknolojilerin ve uzay teknolojilerinin öğretilmesinde ön planda olması gerektiğinin farkında olan Robotik Kulübü, öğrencilerin dünyanın teknolojilerini keşfetmelerini amaçlamaktadır. Yeni robotik eğitim sistemleri onları bu teknolojilere yaklaştırıyor.

Bu bağlamda, yapay zeka uygulamalarına dayalı yeni nesil robotik uygulama ile çalışan UBTECH, robotik eğitim sistemlerini entegre etmiş ve robotik turnuvalarına katılmıştır.

"SPARC" ekibimiz, 7 Aralık Cumartesi Vodafone Park GameOn salonunda düzenlenen URC 2019 - Ubtech Robotik Yarışması turnuvası sırasında "EN SAĞLAM ROBOT" ödülünü kazandı.

2012 yılında kurulan UBTECH, dünyanın önde gelen yapay zeka (AI) ve insansı robot üreticisidir. 2008 yılında, dünyadaki insansı robotların hareketinin ana parçası olan dijital beyinler için bir girişim olarak doğdu.

UBTECH, dünyadaki en kaliteli robot portföyünü başarıyla sunmak için global araştırma, tasarım, geliştirme, üretim, satış ve pazarlama yeteneklerini kullandı. Evde kullanabileceğiniz ev robotları, güvenlik ve rehberlik hizmetleri sağlayan kurumsal servis robotları, JIMU robotlarından, STEM yetenek geliştirme robotlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Evde çocuklar ve sınıfta kullanılan UKit serisi eğitim robotları da tasarladı.

Ödül kazanan öğrencilerimiz:

1- Derya Kutay KAPTANOĞLU, 9C
2- Kerem EYLEM, 9C
3- Aslı SAY, 9E

SPARC robot ekibimizde eğitimlerine yeni başlayan öğrencilerimizin başarısından gurur duyuyoruz ve başarılarının gelecekte de devam edeceğini umuyoruz.

"Evimiz İstanbul"...

Zanzibar İnovatif Sainte Pulchérie Köyüne Destek Bekliyoruz

2020 yılbaşı çekilişi !

S-Pace Geek : HEMA