Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 7 Aralık 2009 | Fotoğrafçılık Değişim Programı L2 (Fransa)

Timurtas Onan RV Nomade festivalinde

Timurtaş Onan’ ın "Istanbul Blues" sergisi ve Sainte-Pulchérie öğrencilerinin çektikleri 20 resim “Kiliselerde Sanat Festivali” üyelerine sunuldu... 6 aralık 2009 pazar günü, Timurtaş Onan’ ın sergisi ve lise 2 öğrencilerinin çektikleri resimler (...)
  • Yayın tarihi 4 Kasım 2009 | Timurtaş Onan

4-26 Kasım Timurtaş Onan’ın Sergisi

Sainte Pulchérie Lisesi, yeni sergi salonu Od’A - Ouvroir d’Art’ın açılışı 4 - 26 Kasım 2009 tarihleri arasında Timurtaş Onan’ın "Istanbul Blues" sergisi ile gerçekleştirilecektir. Bu sergiye Fransız Baş konsolosu sayın Hervé Magro katılacaktır. Fotoğrafçı, (...)
  • Yayın tarihi 1. Kasım 2009 | Fotoğrafçılık Değişim Programı L2 (Fransa)

Sanatçı Timurtaş Onan Sainte Pulchérie Lisesi Kültürel Çalışma Projelerinde

Sainte Pulchérie Lisesi, Fransa’nın Jeanne d’Arc Pontivy Lisesi ile yaptığı ve 7. yılındaki ortak kültür alışverişi etkinlikleri kapsamında, 2009-2010 yılı aktiviteleri için fotoğraf sanatçısı Timurtaş Onan’ın katılımıyla bir organizasyon gerçekleştirmektedir. (...)
  • Yayın tarihi 13 Mayıs 2009 | Sempozyum Konuşmacılarımız

Önceki yıllara ait sempozyum katılımcılarımız

Sevin Okyay Kemal Demirel Adalet Ağaoğlu Işık Öğütçü Tunç Başaran Vedat Türkali Mario Levi Hıfzı Topuz Güngör Dilmen Dr. Hakan ERDEM Demirtaş CEYHUN Cevat Çapan Erdal Öz Ahmet Ümit İnci Aral Adalet Ağaoğlu Kaan ARSLANOĞLU Sema KAYGUSUZ Gül İrepoğlu Nedim Gürsel (...)
  • Yayın tarihi 26 Kasım 2008 | 2008-2009 programı

İdil Biret Konseri: SP’de Unutulmaz Bir Akşam

Sainte Pulchérie Lisesi’nin organize ettiği, Sayın İdil Biret’in yardımseverliği ile Lape Hastanesi yararına gerçekleştirilen muhteşem müzik ziyafeti, Okul Müdürümüz M. Gentric ve Türk Müdür Baş Yardımcımız Mina Akcen’in İdil Biret ve eserleri ve Lape Hastanesi (...)
  • Yayın tarihi 23 Kasım 2008 | 2008-2009 programı

Sainte Pulchérie’de Ünlü Piyanist İdil Biret Konseri

Dünyaca tanınan Türk piyanist İdil Biret, 23 Kasım 2008 tarihinde Sainte Pulchérie’de muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak. Özel Fransız Lape Hastanesi’nin 150. kuruluş yılı için, hastane yararına düzenlenecek bu muhteşem konsere bekliyoruz sizleri... İşte (...)
  • Yayın tarihi 30 Mayıs 2007 | Törenler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma- Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin sundukları söz korosu, bale gösterisi,müzik grubunun çaldığı parçalar ve dans gösterisi Konferans Salonumuzda ilgiyle izlendi. 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek bahçeye (...)
  • Yayın tarihi 29 Mayıs 2007 | Törenler

Güzel Bir Törenle Mevlâna’yı Andık