Bütün Güncel Konular

• 5 Şubat 2020 | Programmation professionnelle

Cazın duayeni Emin Fındıkoğlu 18 Şubat Salı akşamı +12 Büyük Caz Orkestrası eşliğinde Sainte Pulchérie Lisesi sahnesinde olacak. Akbank Caz Festivali’nin 30. senesi vesilesiyle ve Emin Fındıkoğlu’nun 80. yaş günü onuruna düzenlediğimiz "armağan konser" kutlama (...)
  • 5 Şubat 2020 | Öğrencilerin Çalışmaları

Sainte Pulchérie Lisesi’nin 2019-2022 yılları arasında gerçekleşecek olan Erasmus Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projesi Avrupa Birliği tarafından destek almaya hak kazanan "Participation of Pupils at European Schools: How Democratic are our (...)
  • 4 Şubat 2020 | La Toussuire (France)

2020 La Toussuire Kayak Gezisi

Öğrencilerimiz Alplerde bir hafta boyunca kayak yapma fırsatını buldular. Gittikleri Fransız kayak merkezinde sporun, bembeyaz dağların ve Fransızca konuşulan gündelik yaşamın zevkini tattılar... Öğrencilerimiz kayak tatili izlenimlerini bizimle (...)
  • 21 Ocak 2020 | Yarışmalar

24. Türkiye Ulusal Felsefe Olimpiyatında bu yıl birinciliğe hak kazanan öğrencimiz Ahmet Mansur Tural okulumuz ev sahipliğinde 15 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Ödül töreninde birincilik madalyasını aldı. Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Okul Müdürü (...)
  • 15 Ocak 2020 | Kulüpler

Eğitmenler : Jülide Bigat, Dilek Tuncer Tanım Radyo Kulübü öğrencileri sesli ve görsel iletişim projelerinde buluşturur. Çalışma dili Fransızcadır, bazen Türkçe konuşulabilir. Amaçlar Genel amacımız lisenin radyosunu kurmaktır. Bunun için kazanmamız gereken (...)
  • 15 Ocak 2020 | Mezunlarımızın Başarıları

12.Sınıf Öğrencilerimiz Mezunlarımızla Bir Arada!

Sainte Pulchérie ailesi üyeleri geçtiğimiz hafta dayanışmanın çok güzel bir örneğini yaşadılar; üniversiteli mezunlarımız bilgi, tecrübe ve fikirlerini 12.sınıf öğrencilerimizle paylaşmak için okullarına geldiler. Bu yıl 2.si gerçekleşen "Mezunlarımızla Buluşma (...)
  • 13 Ocak 2020 | 2019-2020 Programı

14 Ocak Salı saat 20:30’ta yeni yılı zengin bir müzikal programla karşılamak için Borusan Quartet, sahnemizde Beethoven’ın 250. doğum günü vesilesiyle bir konser verecek. BORUSAN QUARTET Esen Kıvrak, keman Özgür Baskın, keman Efdal Altun, viyola Çağ Erçağ, (...)
  • 10 Ocak 2020 | Voix-là