Yayın tarihi 4 Şubat 2020

2020 La Toussuire Kayak Gezisi

Seyahat ve Okul Gezİsİ

Öğrencilerimiz Alplerde bir hafta boyunca kayak yapma fırsatını buldular. Gittikleri Fransız kayak merkezinde sporun, bembeyaz dağların ve Fransızca konuşulan gündelik yaşamın zevkini tattılar... Öğrencilerimiz kayak tatili izlenimlerini bizimle paylaşıyor...

"11 - 17 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleşen kayak gezimizin son günlerine yaklaşıyoruz. Bugün ESF eğitmenlerimiz bizi test edecek ve daha sonra Beyaz Sınıf kitaplarımızı vereceğiz. Kayakta kaydettiğimiz ilerlemeyi göreceğiz.

Burada her gün hava güneşliydi ve dağların muhteşem manzarasına hayran kaldık hem de kayak yaptık. Bu yolculuk bizim için büyük bir şanstı ve öğretmenlerimize bu harika organizasyon için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlıklarımızı güçlendirdik ve birçok güzel hatıra ile İstanbul’a dönüyoruz."

2020 Beyaz Sınıf öğrencileri

Beyaz Sınıf projemiz gelecek sene 23. kez gerçekleştirilecek !

Séjour blanc à la Toussuire en France

La Toussuire 2020

Aydın Zihniyetler için Kucak Dolusu Kitap

İki İmparatorluk ve Dostluk

Hazırlık sınıflar İçin Kaynaştırma Etkinliklerinin Son Etabı

Hep Birlikte Maçka Parkı’ndayız!

Kaynaştırma Etkinliklerinin İkinci Aşaması

Şirince’de Matematiğe Yepyeni Bir Bakış!

Kırmızı Sınıf

Datça’da Ekoloji