Yayın tarihi 5 Şubat 2020

Lİse’de Sanat

Cazın duayeni Emin Fındıkoğlu 18 Şubat Salı akşamı +12 Büyük Caz Orkestrası eşliğinde Sainte Pulchérie Lisesi sahnesinde olacak. Akbank Caz Festivali’nin 30. senesi vesilesiyle ve Emin Fındıkoğlu’nun 80. yaş günü onuruna düzenlediğimiz "armağan konser" kutlama havasında geçecek.

Caz dünyasına piyanist, aranjör, festival direktörü, öğretmen olarak çok değerli katkılarda bulunan Emin Fındıkoğlu’nun önderliğinde kurulan, ve trompetler, trombonlar, saksofonlar, piyano, kontrbas ve davuldan oluşan Emin Fındıkoğlu +12 Büyük Caz Orkestrası izleyenlere eşsiz bir caz ziyafeti sunuyor. Akbank Caz Festivali kapsamında düzenlenen bu konserde kendi dallarında önde gelen birçok genç müzisyen soloları ile yer alacak ; Melisa Kral ve Zeynep Kuyumcu solist olarak sahneyi paylaşacaklar.

Sainte Pulchérie Lisesi Gösteri Salonu
18 Şubat 2020, Salı
Saat : 20:30

Biletler Biletix’te :
Tam bilet: 60 TL
İndirimli: 45 TL

Sainte Pulchérie mezunları, öğrencileri ve velileri için indirimli biletlerden faydalanmak için, Biletix üzerinden indirim kodunuzla rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. İndirim kodunuzu öğrenmek için mezuniyet yılı, öğrenci adı ve numarası vb. bilgileri mail@sabasumer.com adresine gönderiniz.

Genco Erkal au Lycée Sainte Pulchérie

Concert de lancement de la saison musicale

Programmation Sahne Pulchérie

Festival de court-métrage IFSAK