Ajanda | Aylık Ajanda >

> 26 may.

15 Temmuz Demokrasi Bayramı

tem.

Kurban Bayramı Arifesi (Yarım Gün Tatil)

Kurban Bayramı (Tatil)

> 3 ağus.

ağus.

Zafer Bayramı (Tatil)

Pratik Bilgiler

Kılık Kıyafet

Milli Eğitim Bakanlığı kılık kıyafet yönetmeliği uyarınca öğrenciler (...)

İç Disiplin

Bu bölümde yer verilen "İç Disiplin" Yönetmeliği okulumuzdaki disiplin (...)

Veli Görüşme Günleri

2019-2020 Eğitim öğretim yılı veli - öğretmen görüşme saatleri için (...)

Kayıt Yenileme 2019-2020

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem (...)

Güncel Konular | Bütün Güncel Konular >

Lise’de Sanat
5 şub.

Cazın duayeni Emin Fındıkoğlu 18 Şubat Salı akşamı +12 Büyük Caz Orkestrası eşliğinde Sainte Pulchérie Lisesi sahnesinde olacak. Akbank Caz Festivali’nin 30. senesi vesilesiyle ve Emin (...)

5 şub.

Sainte Pulchérie Lisesi’nin 2019-2022 yılları arasında gerçekleşecek olan Erasmus Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projesi Avrupa Birliği tarafından destek almaya hak (...)

Seyahat ve Okul Gezisi
4 şub.

2020 La Toussuire Kayak Gezisi

Öğrencilerimiz Alplerde bir hafta boyunca kayak yapma fırsatını buldular. Gittikleri Fransız kayak merkezinde sporun, bembeyaz dağların ve Fransızca konuşulan gündelik yaşamın (...)

21 ocak

24. Türkiye Ulusal Felsefe Olimpiyatında bu yıl birinciliğe hak kazanan öğrencimiz Ahmet Mansur Tural okulumuz ev sahipliğinde 15 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Ödül töreninde (...)

15 ocak

Eğitmenler : Jülide Bigat, Dilek Tuncer
Tanım
Radyo Kulübü öğrencileri sesli ve görsel iletişim projelerinde buluşturur. Çalışma dili Fransızcadır, bazen Türkçe konuşulabilir. (...)

Buluşmalar
15 ocak

12.Sınıf Öğrencilerimiz Mezunlarımızla Bir Arada!

Sainte Pulchérie ailesi üyeleri geçtiğimiz hafta dayanışmanın çok güzel bir örneğini yaşadılar; üniversiteli mezunlarımız bilgi, tecrübe ve fikirlerini 12.sınıf öğrencilerimizle (...)

Lise’de Sanat
13 ocak

14 Ocak Salı saat 20:30’ta yeni yılı zengin bir müzikal programla karşılamak için Borusan Quartet, sahnemizde Beethoven’ın 250. doğum günü vesilesiyle bir konser verecek.
BORUSAN (...)

10 ocak

Bir video-bülten olarak tasarladığımız "Voix-là" programı ile her ay okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla (...)

Yarışmalar